fbpx

Pusdienas

PIKANTĀS NŪDELES AR VISU (PUPIŅĀM)

 

  • Pilngraudu nūdeles 80g
  • Olīveļļa 5g
  • Ķīnas saldā čili mērce 15ml
  • Sojas mērce 15ml
  • Vistas fileja 70g (VEĢ.vai konservētas/ vārītas pupiņas 100g)
  • Burkāns 30g
  • Brokoļi 50g
  • Paprika 40g

 

Pagatavošana:

Nūdeles liek verdošā ūdenī un izvāra atbilstoši norādei uz iesaiņojuma.

Bļodā samaisa eļļu, čili mērci un tumšo sojas mērci. Pievieno vistas strēmelītes, pārkaisa ar pipariem un rūpīgi samaisa. Uz straujas uguns uzkarsē pannu, vistu izņem no marinādes un cep uz pannas 4-5 min, ik pa laikam apmaisot. Pievieno burkānus, brokoļus, papriku, nūdeles un marinādi, kas palikusi no vistas marinēšanas. Cep vēl 5 min, apmaisot.

Veģetārai versijai vistas vietā liek klāt pupiņas.